اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۳

کلمبا قشم

کلمبا قشم

کلمبا قشم یکی از غذاهای محلی لذیذ و دوست داشتی جزیره قشم است.

برای آشنایی بیشتر با این غذای محلی فوق العاده همراه تور قشم باشید.

غذای کلمبا جزیره قشم

کلمبا قشم

کلمبا یکی از غذا های محلی قشم است که دارای طرفداران بسیاری حتی بین مردم محلی میباشد.

گندم دلانده یا همان پرک شده را قبل از اینکه خیس شود در قابلمه ای که آب جوش در آن قرار دارد میریزند سپس ماهی را در آب نمک و زردچوبه خوابانده و مجوشانند.

بعد از انجام مراحل بالا استخوان ها را جدا میکنند و با سبزی  که میتواند گشنیز و شوید خرد شده باشد مخلوط میکنند.

زمانی که گندم ها در حال جوش آمدن هستند ماهی و سبزی را به گندم ها اضافه میکنند تا آن گندم ها غلیظ شوند و کمی با سبزی و ماهی جوش بخورند.

اگر ماهی بزرگ باشد برای اینکه بوی بد ماهی از بین برود باید سبزی های خرد شده را با روغن تفت داد.(این هم یک طرفند آشپزی)

کلمبا آماده است و در جزیره قشم با روغن حیوانی صرف میکنند که این روغن به زبان محلیان روغن جونون میشود.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *