اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۳

نان توموشی قشم

نان توموشی

نان توموشی قشم یکی از خوردنی های لذیذ این جزیره است.

این نان دارای طرفداران بسیاری است،برای آشنایی با این نان خوشمزه همراه تور قشم باشید.

خوراکی نان توموشی جزیره قشم

نان توموشی قشم

در این مطلب قصد داریم تا روش پخت این نان خوشمزه را بگوییم،میتوانید برای بازدید از غذا های محلی قشم نیز کلیک کنید.

ابتدا مقداری آرد را داخل یک ظرف ریخته و با اندک اندک به آن آب اضافه میکنیم و بادستانمان هم میزنیم تا وقتی که خمیر تقریبا روان شود.

بعد از درست کردن خمیر تابه را گرم میکنیم و کمی به کمک روغن چربش میکنیم.

بعد از چرب کردن تابه مقداری از خمیر را بر روی آن قرار خواهیم داد و توسط کاردک به صورت دایره ای پهنش میکنیم.

توجه کنید که باید بسیار نازک باشد و بعد از آن خمیر را اضافه کنید و به ظرف برگردانید.

بعد از انجام مراحل بالا بر روی مواد نان مقداری مهیاوه یا سوراغ بریزید و اگر میخواهید نان شما تخم مرغی باشد از قبل تخم مرغ را بزنید و در زمان پخته شدن برروی مواد بمالید و مهیاوه یا سوراغ را اضافه کنید.

بعد از پخته شدن خمیر نان آماده شده را بر دارید و اندکی روغن روی آن بپاشید و نوش جان کنید.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *