اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۳

هواری چکو میگ قشم

هواری چکو میگ قشم

هواری چکو میگ قشم یکی از غذاهای فوق العاده لذیذ محلی جزیره قشم است.

برای آشنایی با این غذای خوشمزه میتوانید،همراه تور قشم باشید.

 غذای هواری چکو میگ جزیره قشم

هواری چکو میگ قشم

این غذای به عنوان یکی از غذا های محلی قشم است که در خانه های بسیاری از ساکنان قشم طبخ میشود.

نام دیگر این غذای خوشمزه لارو خشک شده میگو است که این نوع میگو در فصول تخم ریزی میگو ها در جنگل حرا صید میشوند.

این مدل میگو ها در آب دریا جوشانده میشوند و خشک میشوند سپس به بازار عرضه میشوند.

برای پخت این غذای فوق العاده ابتدا میگو را خیسانده و پوست آنها را بگیرید.

بعد از گرفتن پوست میگو ها نوبت به تفت دادن پیاز میرسد و بعد از تفت دادن میگو ها را به پیاز ها اضافه میکنیم.

بعد از اضافه کردن میگو ها به پیاز نوبت به سرخ کردن کامل میگو ها میرسد و وقتی به خوبی سرخ شد باید مقداری زردچوبه و آب به میگو ها اضافه کنید.

حال باید عدس آب پز را همراه با ۲ استکان آب داغ به غذا اضافه کنید و بعد از جوش آمدن  آب باید برنجی را از قبل خیس کرده باشید و به غذا اضافه کنید سپس بگذارید برنج دم بکشد و آب آن خشک شود.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *