اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۳

کاتوخ سورپیاز قشم

کاتوخ سورپیاز قشم

کاتوخ سورپیاز قشم یکی از کاتوخ های فوق العاده خوشمزه است.

این کاتوخ در جزیره قشم بسیار زیاد پخته می‌شود،برای آشنایی با این غذا همراه تور قشم باشید.

غذا کاتوخ سورپیاز جزیره قشم

کاتوخ سورپیاز قشم

در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه یکی از کاتوخ هایی که جز غذا های محلی قشم است را آموزش دهیم.

ابتدا ماهی شور را باید در آب بگذاریم تا خیس بخورد و نمک اضافی به خود بگیرد.

سپس ماهی را به مقدار زیادی از پیاز به همراه زردچوبه و فلفل و ادویه باید سرخ کرد.

بعد از اینکه ماهی به خوبی سرخ شد باید سیب زمینی درشتی را بریده و در مواد غذا بریزید.

بعد از انجام مراحل بالا باید تمر هندی را در آب بگذارید تا خیس بخورد سپس از صافی رد کنید و به مواد غذایی اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن تمبر هندی صبر کنید تا مواد به خوبی جوش بیایند.

شعله گاز را کم کنید و مقداری رب برای تغییر رنگ به غذا اضافه کنید و صبر کنید به خوبی جا بیفتد.

تمامی مراحل بالا را میتوانید بجای استفاده از ماهی شور  از میگو استفاده کنید.

 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *