اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۳

ماهی برشته

ماهی برشته

ماهی برشته یکی از غذا های محلی جزیره قشم است که دارای طرفداران بسیاری است.

برای آشنایی بیشتر با این غذای محلی خوشمزه همراه تور قشم باشید.

ماهی شکم پر برشته جزیره قشم

ماهی برشته

در این مطلب قصد داریم تا به یکی از غذا های محلی قشم بپردازیم همراه ما باشید.

مردم جزیره قشم برای پختن این مدل ماهی شکم ماهی های وچک را اصلا خالی نمیکنند ولی برای برشته کردن ماهی هایی مثل سنگسر،سرخو و … اول شکم شان را خلی میکنند و سپس از ترکیباتی مثل گشنیز،شوید،پیاز خرد شده،فلفل ، فلفل سبز و ادویه های مخصوص شکم آنرا پر میکنند.

بعد از انجام این کارها ماهی را بر روی ورقه فلزی ای قرار میدهند بر روی ذغال یا آتش تا به خوبی کبابی شود.

بعد از اینکه ماهی ها به خوبی کباب شدند ماهی را داخل ظرفی درب دار میگذارند و مقداری آب به آن میپاشند تا با بخار کردن ماهی ها روغن زیر پوست بچسبد و هنگام میل کردن پوست ها به راحتی جدا شوند.

ماهی ها به خاطر داشتن طبع سرد همراه با خرما و رطب در این جزیره دوست داشتنی سرو میکنند.

 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *