اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۳

موفلک قشم

موفلک قشم

موفلک قشم یکی از غذاهای دوست داشتنی و فوق العاده جزیره قشم است.

برای آشنایی با این غذا میتوانید تور قشم را دنبال کنید.

غذای موفلک جزیره قشم

موفلک قشم

موفلک یکی از غذا های محلی قشم است که دارای طرفداران بسیاری در سرتاسر قشم میباشد.

برای پختن موفلک ابتدا گندم یا جوی پرک شده را در یک دیگ باید برشته کنید تا به رنگ قهوه ای دربیاید.

بعد از برشته کردن گندم ها نوبت به مرحله خیس کردن آنها میرسد که مثل برنج خیس کردن در آب میباشد.

بعد از اینکه گندم ها را خیس کردید ماهی ها را باید در آب نکن و زردچوبه بجوشانید تا زمانی که استخوان های ماهی ها به صور کامل جدا شوند.

بعد از اینکه استخوان ها جدا شدند گوشت ماهی ها را همراه با پیاز سرخ کنید و دوباره داخل همان آبی که جوشاندید اضافه کنید.

وقتی که آب به جوش اومد گندم هایی که خیس کردید را به غذایتان اضافه کنید تا بصورت کامل با آب آنها بخار شود و دم بکشد.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *