اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۳

خوراک ملوک

خوراک ملوک

خوراک ملوک و یا همان صدف دراز غذایی با طعمی است که ممکن است به هر مزاجی ساگاری نداشته باشد ولی ما به شما پیشنهاد میکنیم که

در سفر به قشم حتما این غذا را امتحان کنید چرا که دارای مزه و طعم بسیار خاصی است .

در جنوب کشور بیشتر غذاهای دریایی رواج دارد و این موضوع ربط بسیاری به شغل افراد این منطقه دارد .

شما در جنوب کشور با غذاهای دریایی مواجه میشوید که بسیار عجیب و غیر قابل تحمل اند !

خوراک ملوک آنقدر عجیب نیست و شما تنها باید خود را قانع کنید که صدف بخورید ! بی شک این غذا یکی از بهترین و مقوی ترین غذاهای محلی قشم محسوب میشود .

خوراک ملوک

خوراک ملوک قشم

صدف دارای خاصیت های بسیاری است که از جمله آتها میتوان به روی اشاره کرد که کمک بزرگی به قوی شدن مغز میکند .

این صدف ها کمک بسیاری به حفظ سطح های کلاژن پوست میکنند و مصرف مداوم ان پوست شما را شاداب ، جوان ، صاف و انعطاف پذیر میکند .

قند موجود در این صدف ها میتواند یک درمان مناسب نیز برای ضایعات نخاعی باشد .

در رستوران های قشم روش پخت به این گونه است که گوشت صدف را جدا میکنند و به خوبی آن را شستشو میدهند . شکم و زایده های آن باید به خوبی جدا شود .

سپس آن را با زردچوبه ، پیاز و ۱ لیوان نمک میپزند تا خوب بپزد و آب داخل ظرف کاملا از بین برود . در نتیجه آن را در روغن فراوان ریخته تا خوب سرخ شود .

 

 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *